Maailman lyhyin matka (Finnish Edition) by Sanna Suutari

By Sanna Suutari

Maailman lyhyin matka on pysähdyttävä ja koskettava tositapahtumiin perustuva tarina naisesta, joka ajautuu elämässään tilanteeseen, jossa hän alkaa kyseenalaistamaan kaiken mihin hän on uskonut. Tarinan nainen, Sanna, lähtee matkalle jonka aikana hänelle paljastuu jotakin uskomatonta.
Maailman lyhyin matka on kuvaus erillisyyden harhan murenemisesta, jossa hajoaa kaikki se, minkä on uskonut olevan totta. Tarina johdattaa syvälle kaikkien tarinoiden alta paljastuvaan Totuuteen.
Oletko sinä valmis kyseenalaistamaan kaiken?
Oletko valmis matkaan joka muuttaa käsityksesi itsestäsi, toisista ja yleisesti elämästä?
Mitä löytyy lähempää kuin uskaltaisit koskaan edes haaveilla?

Show description

Read Online or Download Maailman lyhyin matka (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Pariisista pohjoiseen (Finnish Edition)

Matilda ja Outi palaavat pian Pariisin. He ovat nuoria ja rakastuneita. Elämä hymyilee. Matilda uskoo jo löytäneensä ihanteellisen tavan yhdistää opinnot, seurustelu ja työ,kun Outin organisoima viikonloppu johtaa yllättävään tapaamiseen, joka mullistaa jälleen kerran hänen elämänsä. Hän joutuu hankalien päätösten eteen.

Novelleja (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Kiinan sanakirja: Aihepohjainen lähestyminen (Finnish Edition)

Oletko edistynyt oppija, joka etsii uutta sanastoa opittavaksi? Vai oletko jonkin alan ammattilainen, joka kaipaa erityissanastoa? Siinä tapauksessa tämä kirja on juuri sinua varten. Tämä sanakirja tarjoaa sanat sekä lausahdukset viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Sanastot on järjestetty aiheittain, jotta voit helposti valita mitä haluat oppia ensimmäiseksi.

Additional resources for Maailman lyhyin matka (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.21 of 5 – based on 33 votes